Men's Physique

Vasi Seretan

Vasi Seretan

Men's Physique

Despre mine

Salutare !

Ma numesc Vasi Seretan , am 25 de ani si practic fitness-ul de aproximativ 9 ani . Am avut aceasta dorinta de a ma antrena cu greutati inca de la varsta de 16 ani , deoarece imi doream foarte mult sa cresc in forta si sa am un abdomen tonifiat. Initial ca fiecare incepator am urmarit in reviste ce se intampla in lumea culturismului dar si a wrestlingului. Idolul meu era John Cena , imi placea foarte mult cum arata si ce forta avea cand ridica alti atleti in spate si am zis sa ma antrenez si eu in acest scop.

In anul 2021 cand am participat la primul meu concurs de culturism si fitness la categoria Culturism,unde am obtinut locul 5 .In anul urmator am incercat sa merg si pe alte categorii cum a fost Men’s Physique la care am obtinut locul 2 la ProNutrition si Semtex .

In anul 2023 am zis ca vreau next level , locul I , de aceea am inceput colaborarea cu Marius Chera , deoarece simteam nevoia sa am un indrumator , cineva in spatele meu cu multa experienta de la care sa invat, astfel incat eu sa ma pot focusa pe mine si pe clientii mei .

Mereu am fost adeptul calitatii atat pe partea de alimente din dieta/antrenamentelor dar si a suplimentelor corect dozate cu materii prime cat mai calitative si de aceea am venit la Prime Supplements.

Suplimentele pe care le au cei de la Prime beneficiaza de tot spectrul enumerat mai sus si a fost conceput de un om cu experienta ,care a dorit sa aiba produse de top , cu ingrediente bine alese care sa satisfaca necesitatile noastre si sa suplimenteze lipsele care vin din alimentatie si sa avem cea mai buna performanta.

PALMARES

2022

Pronutrition Grand Prix

Locul 2 – Men’s Physique
2022

2022

Semtex Gran Prix

Locul 2 – Men’s Physique
2022
Coș
Scroll to Top