BODY BUILDING

Trip Raul

BODY BUILDING

Despre mine

Numele meu este Trip Raul practic culturism de la varsta de 16 ani, ma consider o persoana hustle si focusata pe aceasta cariera. Cand vine vorba de antrenament imi place sa il abordez intr-un mod hardcore dar totodata sa fiu super focusat de aceea folosesc pre-workout de la PRIME SUPPLMENTS , Nitrox3D. Totodata din cauza acestui aspect recuperarea mea este una destul de grea ceea ce implica folosirea produsului Recovery Glutamin pentru a usura procesul respectiv. 
 
Categoria care ma defineste este BodyBuilding OPEN ceea ce necesita un volum mare de mancare printre carese regaseste si pudra proteica  Pure Isolate pentru o mai buna digestie dar si o absobtie rapida. Lucrul esential in dieta mea este complexul de vitamine Daily Vitamin Formula pe care il servesc  la prima ora a diminetii impreuna cu micul dejun. 
 
Experienta mea competionala a inceput in 2018 cand am participat prima oara la Trofeul Hercule Juniori unde am obtinut locul 4 din 10, apoi a urmat Classic Florin Teorodescu Categoria Seniori ocupand locul 6 din 9. Dupa aceste doua competii in 2021 am participat la Grand Prix Pro Nutriton Categoria Juniori unde am obtinut locul 2, anul urmator Locul 5 la acelasi concurs iar 4 saptamani mai tarziu 2 locul la Semtex Grand Prix.

PALMARES

2018

Trofeul Hercule Juniori

Locul 4

2018

Classic Florin Teorodescu Seniori

Locul 5

2021

Grand Prix Pro Nutriton Juniori

Locul 2

2021

2022

Grand Prix Pro Nutriton Juniori

Locul 5

2022

2022

Semtex Grand Prix

Locul 2

2022
Coș
Scroll to Top