Men's Physique

Savin Răzvan

Savin Răzvan

Men Physique

Despre mine

Pasiunea pentru sport a apărut încă din copilarie, având in fata blocului terenul de fotbal nu aveam nimic altceva de făcut decât sa alerg dupa minge de dimineața pana seara. Totul a început dintr-o joaca pana cand mi-am dorit ceva mai mult așa ca m-am înscris la echipa locală de fotbal. Odată ajuns acolo din prima clipa mi-am dorit sa devin cel mai bun jucător al echipei iar spiritul cmpetitiv ma ajutat sa fiu mult mai serios si sa muncesc mult mai mult decât ceilalți colegi pana când mi-am îndeplinit dorința. Am petrecut mai mult de un deceniu jucând fotbal unde pot spune ca am învățat bazele disciplinei.

Mai târziu am descoperit antrenamentul cu greutăți. La vărsta de 21 ani m-am
Hotărat sa merg la sala de Fitness pentru a creste in greutate, eu cântărind 77-78 kg.
Cunoștințele mele erau minime pe atunci dar
cu timpul am început sa caut cât mai multe informații despre diete, despre antrenamente pana când am început sa invat elementele de baza. Pe măsura ce acumulam tot mai multe informații am început sa creez o dieta care mai târziu avea sa ma ajute sa cresc in greutate.
Pasiunea pentru acest sport a apărut după primul concurs unde am obtinut un rezultat destul de bun care ma determinat să-mi doresc sa revin pe scena cu un pachet mult mai bun.

Am început sa iubesc antrenamentele cu greutăți si aceasta disciplina zilnică care ma ajuta sa progresez in fiecare zi si sa devin un atlet mai bun.

In rutina mea zilnică sunt prezente suplimentele de la prime supplements deorece ma ajuta la îmbunătățirea performantei sportive.
Suplimentel meu preferat este Pre-workoutul COMBAT PRO pentru ca îmi asigura energie necesară să-mi depășesc limitele si ma ajuta o mai buna concentrare in timpul antrenamentului.

“the game is easy, life is hard “

PALMARES

2022

Poland Champipnship Pro Qualifier

Locul 5 – Class F
2022

2022

Poland Championship

Locul 2 – Categoria Novice
2022

2022

Valahia Warriors NPC

Locul 2 – Open class C
2022
Coș
Scroll to Top