Men's Phisique

Rares Urzica

Rares Urzica

Men's Phisique

Despre mine

Ma numesc Rares Urzica, locuiesc in Sibiu , am varsta de 26 de ani si 1.85m inaltime. Sunt atlet in cadrul categoriei Men’s Physique.

In prezent folosesc produse PRIME SUPPLEMENTS pe parcursul intregii pregatiri dar si in afara acesteia. Produsul meu preferat este Pure Isolate pe care il folosesc dupa antrenament, deoarece sustine sinteza proteinelor musculare , cresterea eliberarii insulinei datorita efectului anabolic, imi asigura rezerva necesara de proteina ducand la crestera masei musculare calitative si protejarea acesteia. Este un isolate proteic de inalta calitate care are un proces rapid de absorbtie si  asigura o digerare usoara. Este un isolat proteic foarte slab in grasimi, zaharuri si lactoza, dar foarte bogat in aminoacizii esentiali de care avem nevoie zilnic. Ajuta la reducerea de grasime corporala si sustine colesterolol”HDL”.

Am inceput sa frecventez sala de fitness la varsta de 15 ani. Pe atunci neavand habar de suplimente nutritive si ceaa ce inseamna un antrenament. Cu timpul am inceput sa fur tehnici si antrenamente de la cei mai vechi din sala. Am continuat asa cativa ani, rezultatele nu erau foarte vizibile dar nici absente. Cu timpul am contactat si un antrenor pentru a ma ajuta. Asa am inceput sa invat tot mai multe. In anul 2018 am fost sa urmaresc competitia “Romania Muscle Fest Pro” care a avut loc in Bucuresti, deoarece concurase antrenorul meu. Atunci a inceput provocarea pentru mine si mi-am propus sa urc si eu macar odata pe scena. 3 ani mai tarziu am aflat ca se va  organiza prima editie “Valahia Warriors Championship” in luna octombrie la Sibiu. A inceput provocarea pentru mine, iar in luna februarie am inceput pregatirea. Dupa aceasta participare am invatat foarte multe lucruri noi despre tehnici de antrenament cat si despre suplimente nutritive. In momentul de fata am o nutritie personalizata la fel si antrenamentul deoarece fiecare avem plusuri si minusuri de care trebuie sa tinem cont.

PALMARES

2021

Valahia Warriors Championship

– Men’s Physique Novice Class B Locul 1
– Men’s Physique Open Class D Locul 1
– Men’s Physique Overall Open Winner

2021

2021

Romania Muscle Fest Pro

Men’s Physique Open Class D Locul 1

2021

2022

Romania Muscle Fest Pro

Men’s Physique Open Class 1 Locul 1
 
2022
Coș
Scroll to Top