BODY BUILDING

Radu Pipas

Radu Pipas

BODY BUILDING

Despre mine

Sunt Radu Pipaș, 22 de ani.
 
De mic mi-a plăcut să fac mișcare și mereu am avut o afinitate pentru performanță.

La vârsta de 7 ani m-am inscris la un club de fotbal unde am jucat timp de 7 ani. Condiția mea fizică a fost mereu cea mai bună din echipă. Am renunțat la fotbal pentru a prioritiza școala.

La inceputul lui 2017, l-am descoperit pe un site de socializare pe Lazar Angelov. Acela a fost momentul când am știut că îmi doresc să ajung ca el in cel mai scurt timp posibil. Ce a urmat mi-a depășit orice gram de imaginație. Mi-am făcut un abonament la sală și am inceput să caut cea mai bună variantă pentru a intra repede in forma mult dorită. Astfel am descoperit culturismul. La scurt timp după ce am început antrenamentele, am realizat că sunt diferit față de restul. Deși am avut o dietă haotică fără îndrumare în prima parte, aveam rezultate cu mult mai bune decât majoritatea oamenilor care erau în sală de ani de zile. Acela a fost momentul când am realizat care este defapt țelul și visul meu și anume să devin campion mondial la culturism. Îmi doresc ca prin umila mea poveste să reușesc să îi inspir și pe alții și să ajut lumea să își trăiască viața făcând ce le place.

Un prieten bun a văzut potențialul pe care îl dețineam și mi-a sugerat să îl aleg ca antrenor pe Marius Chera. În scurt timp după ce am început pregătirea cu el am devenit mai disciplinat, mai motivat, am progresat în masă musculară chiar dacă credeam că nu se mai pot face îmbunătățiri.

Sunt susținut de PRIME SUPPLEMENTS, o adevărată oază a sănătății și a performanței din punct de vedere a structurii suplimentelor oferite. Suplimentul meu preferat este Nitrox3D, care se afirmă puternic în fața oricărui alt preworkout pe care l-am încercat până în prezent.

În anul 2022 am participat la Cupa Federației la juniori categoria +75kg unde am luat locul 2 iar la seniori 80kg locul 2.

PALMARES

2022

Cupa Federatiei Culturism juniori

+75kg Locul 2

2022

2022

Cupa Federatiei Culturism seniori

80kg Locul 2

2022
Coș
Scroll to Top