Devino membru Prime Supplements

💪 Lucrezi în domeniul sportiv ca atlet profesionist, antrenor, instructor sau deții o afacere legată de sport? Alătură-te nouă și devino ambasador PRIME SUPPLEMENTS

Colaborarea cu PRIME SUPPLEMENTS este mai mult decât o oportunitate de a genera venituri suplimentare. Este o călătorie către excelență în sănătate și performanță, o modalitate de a oferi clienților dvs. produse superioare și de a construi relații solide pe termen lung. Vă invităm să faceți parte din această colaborare și să începeți să exploatați potențialul de venituri suplimentare împreună cu noi prin :

Comunitate și conexiuni: Alăturându-vă echipei noastre, veți face parte dintr-o comunitate dedicată sănătății și performanței, în care veți întâlni oameni cu aceleași interese și valori. Veți avea oportunitatea să vă conectați cu alți entuziaști și să vă împărtășiți experiențele.

Oportunități de dezvoltare personală: Prin colaborarea cu noi, veți avea șansa de a vă dezvolta abilitățile și cunoștințele în domeniul nutriției sportive și al sănătății. Vom oferi resurse educaționale, instruire și sprijin pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul maxim.

Impact pozitiv:
Fiecare membru al echipei noastre contribuie la promovarea unui stil de viață sănătos și activ în comunitatea noastră. Cu ajutorul nostru, puteți influența și inspira alții să facă alegeri mai sănătoase și să atingă obiectivele lor de wellness

Membru prime
Beneficile colaborarii:
  • Produse de calitate superioară: PRIME SPORT SUPPLEMENTS este o companie specializată în suplimente pentru sportivi si pasionati oferind produse de înaltă calitate, dezvoltate pentru a sprijini performanța sportivă și bunăstarea generală. Standardele ridicate de calitate se reflectă în fiecare etapă a procesului de fabricație, începând de la selecția riguroasă a materiilor prime, acestea sunt atent evaluate și testate pentru a se asigura că îndeplinesc standardele nutriționale și de siguranță, fiind produse in fabricile din Europa utilizând echipamente de ultimă generație, aceste fabrici transformă ingredientele în formule precise și echilibrate, asigurându-se că fiecare componentă contribuie la obiectivele specifice ale produsului.
  • Transparența și etichetarea: PRIME SPORT SUPPLEMENTS furnizeaza informații clare și precise pe etichete, oferind detalii complete cu privire la compoziția, modul de administrare și avertizările relevante. Calitatea ingredientelor este recunoscuta si protejata prin marci inregistrare precum: Creapure®, Kyowa®, Carbery®, etc. Astfel, consumatorii pot lua decizii informate și pot beneficia în mod optim de avantajele suplimentelor, toate supliemntele fiind notificate la Ministerul Sanatatii .
  • Asistență clienți, colaboratori, membrii si sportivi: PRIME SPORT SUPPLEMETS are o echipă de asistență clienți eficientă care poate oferi informații și asistență în legătură cu produsele noastre. Echipa noastră de profesioniști pasionați și bine instruiți este întotdeauna pregătită să vă ofere consultanță personalizată și să răspundă la întrebările dvs.
  • Castiguri financiare: Prin colaborarea cu PRIME SPORT SUPPLEMENTS aveti posibilitatea de a câștiga comisioane competitive din fiecare vânzare de suplimente. Acest lucru vă permite să profitați de cererea în creștere pentru astfel de produse și să generați venituri adiționale semnificative. Echipa noastră dedicată de asistență clienți și experți în nutriție sportivă vă va sprijini în procesul de vânzare și promovare a suplimentelor noastre

Oricine împărtășește pasiunea pentru sănătate, fitness și performanță poate deveni membru al Prime Sport Supplements. Compania noastră își deschide ușile către o gamă variată de persoane, indiferent de nivelul lor de experiență sau de obiectivele individuale: sportivi și atleți, entuziaști ai fitness-ului, cei interesați de sănătate și wellness, nutriționiști, antrenori personali și alți profesioniști în domeniul sănătății pot găsi în Prime Sport Supplements o resursă valoroasă pentru a sprijini și consilia clienții lor în alegerea suplimentelor potrivite.

La finalizarea comenzii se va utiliza codul cuponului de reducere personalizat, iar utilizatorii vor primi un procent de reducere de 10% din pretul total al produselor comandate.

Pentru utilizare personala a membrului PIME, acesta primeste un cod de reducere VIP cu un discount de 25% din valoarea produselor. Acest cod poate fi utilizat doar de catre membrul PRIME caruia ii apartine.

La finalul fiecarei luni dupa depasirea targetul de vanzari in valoare de 1500 RON, conform contractului intocmit in prealabil se poate solicita transferul comisionul aferent in contul dumneavoastra.

Daca targetul nu este atins într-o perioada de 3 luni, suma vânzarilor target efectuate se reseteaza

10% din vanzarile unde a fost folosit Cuponul dumneavoastra 

25% reducere la toata gama de produse cu ajutorul Cuponului VIP pe care trebuie sa il solicitati

Periodic puteti beneficia de echipamente gratuite la fel si de produse noi pentru spoturi publicitare.

 

Ne vei putea contacta printr-un mesaj la sectiunea Contact iar un membrul al echipei PRIME SPORT SUPPLEMENTS iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

De asemenea ne poti gasi si paginile de Social Media, E-mail sau telefon ori la sectiunea Chat Live.

Inregistrare membru

Coș
Scroll to Top