Matei Flavian

Matei Flavian

Despre mine

Ma numesc Matei Flavian. Am 29 de ani și practic acest sport de la vârsta de 16 ani,iar de aproximativ 4 ani am luat mai in serios “acest drum”.

Am făcut cursuri de instructor Fitness și personal trainer dar am constatat ca nu sunt nici pe departe pregătit pentru a face performanța sau pentru a da sfaturi altcuiva.

In acel moment am început sa ma documentez mai mult despre tot ce presupune acest sport,am început sa investesc ,sa colaborez cu antrenori de top de la care am avut foarte multe de învățat.
In urma acestor experiențe,am ajuns la concluzia ca mereu avem câte ceva de învățat.

Sunt o fire competitiva,pe lângă acest sport,am practicat Skandenberg si am participat la numeroase competiții unde am obținut locuri foarte bune, iar in 2016 am obtinut titlul de campion național universitar.

In 2021 am urcat prima oară pe scena la categoria men’s physique in cadrul concursului Pronutrition Grand prix. A fost o experiența frumoasa , din păcate nu am obținut un loc remarcabil, dar am avut o satisfacție enorma pentru forma obținută și cu siguranța vor mai urma și alte concursuri pe viitor.

Îmi place sa fiu mereu in forma ,sa am un corp estetic,iar cu ajutorul produselor de la PRIME SUPPLEMENTS ,cu siguranța îmi voi duce forma la un alt nivel!

Coș
Scroll to Top