Men's Physique

Marcu Alex

Marcu Alex

Men's Physique

Despre mine

Salutare ! Ma numesc Marcu Alex , am 24 de ani , sportiv de performanța și competitor la categoria Men’s Physique . Sunt de asemenea antrenor personal și instructor de fitness . Ceea ce va pot spune despre mine e ca întotdeauna mi-a plăcut sa fiu disciplinat , consecvent si competitiv in ceea ce fac . Practic culturismul de doar 2 ani , timp in care am și concurat , competițiile motivându-ma si împingându-ma sa progresez . Am practicat sportul de mic copil ( fotbal și ciclism ) ,inca de la vârsta de 7 ani și mereu am iubit sa fiu competitiv .

Am început sa practic sportul cu fiare din dorința de a avea un fizic mai deosebit și a devenit mai mult de atât , un stil de viața . Încă de când am intrat in sala am luat totul foarte in serios si am început cât mai mult sa ma informez , atât despre antrenamente , cât si despre nutriție , încercând sa asimilez cât mai mult .

In prezent ma pregătesc de a concura la Pro Nutrition Grand Prix , o noua provocare pentru mine si doar una dintre cele ce vor urma .

Cât despre colaborarea cu PRIME SUPPLEMENTS , sunt foarte încântat si este de foarte mare ajutor pentru un sportiv la început de drum , mai ales sa fac parte dintr-o comunitate unde pasiunea , dragostea si seriozitatea sunt prioritare , cu siguranța e un pas in fata pentru mine si pentru toți cei ce folosesc PRIME !

PALMARES

2022

Miss & Mister Mamaia

Locul 3 – Men’s Physique

2022

2022

Campionatul National

Locul 5 – Men’s Physique

2022

2023

Cupa Romaniei

Locul 2 – Classic Physique

2023

2023

Cupa Romaniei

Locul 2 – Bodybuilding 80kg

2023
Coș
Scroll to Top