Classic Physique

Kristof Vlad Andrei

Kristof Vlad Andrei

Classic Physique

Despre mine

Salutare ! Numele meu este Kristof Vlad Andrei , am varsta de 22 ani si sunt din Brasov . Fac sala de aproximativ 7 ani , in primii 2 ani am practicat powerlifting-ul , iar dupa o perioada de timp am inceput sa practic culturismul , fiind incurajat de multi oameni spunand ca am potential . Dupa 6 ani am decis sa colaborez cu un antrenor si sa particip la un concurs sa vad cum este .

Dupa primul concurs din 2022 Cupa Romaniei , unde am obtinut locul 2 la categoria de 70 kg bodybuilding Juniori mari , am decis sa imi dedic tot timpul in acest sport , focusandu-mă doar pe progres . Anul acesta am concurat din nou la Cupa romaniei , unde am reusit sa castig categoria de 70 kg la Culturism si categoria la Classic Physique Open. In prezent sunt antrenorul personal si receptioner la o sala de fitness din Brasov . Imi place mult sa lucrez cu oamenii si sa ii ajut sa isi indeplineasca obiectivele .

Pot spune ca acest sport pe mine m-a disciplinat si m-a facut sa imi doresc sa devin un atlet mai bun . Sunt recunoscator oamenilor din spatele meu care au fost alaturi de mine si m-au ajutat sa ajung pana aici , acestia fiind Lascu Paul si Trip Raul . In final voi incheia aceasta mica descriere cu un citat , care pe mine m-a marcat . “The game is easy , life is hard !”

PALMARES

2022

Cupa Romaniei

Locul 2 – 70 kg Culturism

2022

2023

Cupa Romaniei

Loc 1 – 70 kg Culturism
2023

2023

Cupa Romaniei

Loc 1 – Classic Physique Open
2023
Coș
Scroll to Top