CLASIC PHISIQUE

Ianis Molnar

Ianis Molnar

Clasic Phisique

Despre mine

Salut sunt Ianis. Sunt un junior de 17 ani cu multa ambitie si obiective mari. Categoria care ma defineste este Classic Phisyque.

Inca de cand eram mic mereu am fost genul de persoana careia ii placea foarte mult sportul,faceam mereu flotari abdomene,tractiuni si mereu mi am dorit sa fiu in forma.

Am practicat inot,fotbal,karate, box dar nu am reusit sa fac nimic serios ci a fost mai mult o experienta a copilariei. Prima data cand am pasit intr o sala de forta a fost la varsta de 10-12 ani cand o vedeam pe mama ca merge zi de zi si mi am dorit si eu sa merg cu ea sa vad cum este si ce se intampla acolo. Imi amintesc foarte bine ca in sala respectiva erau multe imagini cu diversi culturisti dar din toate una din ele mi a atras atentia intr un mod deosebit. Era un poster cu Jay Cutler,nu mi a venit sa cred cum un om poate avea picioarele atat de masive. La final cand am iesit din sala i am aratat mamei poster ul si i am spus ca intr o zi vreau si eu sa arat asa. Din pacate fiind prea mic nu stiam de sportul in sine si ce simnifica defapt,ii vedeam doar ca pe niste “oameni cu muschi” si cam atat. Desi am fost atras de tot ce am spus mai sus eram inca foarte mic si preferam alte activitati cum ar fii jocurile pe calculator,la fel ca toti copiii de varsta mea.

Dupa cativa ani,am inceput din nou sa mi doresc sa merg la sala in adevaratul sens al cuvantului si la 14 ani mi am facut primul abonament. In ziua in care m am apucat mi am promis ca nu ma voi lasa de sala orice ar fii. Prima etapa a fost doar de a merge pentru a arata bine pe plaja si lifestyle etc dar totul avea sa se schimbe dupa 2 ani de sala.

Am inceput sa vad pe instagram tot felul de concursuri si culturisti pe instagram si dupa toti acesti ani pasiunea mi a revenit si am decis sa concurez pentru a vedea cum este si pentru experienta in sine.

Am concurat la Cupa Romaniei unde am ocupat locul 6,am fost total dezamagit de rezultat dar nu aveam de gand sa ma las. Mi am propus ca la anul voi castiga. Plus ca deja incepuse sa mi placa din ce in ce mai mult si mi am dat seama ce inseamna culturismul. Dupa un an am concurat din nou la Cupa Romanei si am ocupat locul 1 de data asta,de nota faptul ca daca muncesti si iti doresti cu adevarat ceva poti reusi. In continuare sunt foarte motivat si am obiective mari. Vreau sa demonstrez ca daca iti doresti ceva cu adevarat poti avea succes.

In viitor am de gand sa ma mut in Statele Unite unde ma pot dezvolta si pe plan sportiv cat si financiar deoarece sunt mult mai multe oportunitati asadar America,Mr Olympia,pazea!

PALMARES

2022

Cupa Romaniei

Clasic Phisique – Locul 5

2022

2023

Cupa Romaniei

Clasic Phisique – Locul 1

2023
Coș
Scroll to Top