Men's Phisique

George Morosan

George Morosan

Men's Phisique

Despre mine

Sunt Moroșan George, am 28 ani și 1.81 m inaltime. Sunt fost atlet de performanță, am practicat atletism timp de 9 ani, iar in prezent concurez la categoria Men’s Physique.

După ce am renunțat la atletism, în 2015, am fost să urmăresc competiția Tiger Classic desfășurată în Constanța, eu având în acel moment 67 kg, mi s-a părut o provocare bună să încep acest sport, așa că următoarea zi mi-am făcut abonament la o sală de fitness, iar următorul an am pășit pe scenă. Momentan am o dietă hipercalorică, 6-7 mese pe zi, iar antrenamentele sunt intense majoritatea avand la baza tehnici specifice care sa targheteze grupele pe care imi doresc sa le dezvolt cel mai mult.

Folosesc produsele PRIME SUPPLEMENTS pe parcursul intregului an, in special pudra Pure Isolate, dar si Creatina. Creatina Creapure este unul dintre suplimentele mele favorite, deoarece mecanismul prin care creatina îmbunătățește performanța atletică are legătură cu rolul său de sintetizare a substanței numită adenozintrifosfat (ATP). ATP-ul este implicat în mai multe reacții metabolice și este folosit inclusiv pentru transportul de energie în procese precum respirația aerobă, motilitatea, diviziunea celulară și sinteza proteinelor. Pe măsură ce corpul depune efort intens, ATP-ul se epuizează, iar creatina ajută la reciclarea mai rapidă a acestuia. Ca efect, crește performanța și rezistența fizică.

PALMARES

Diamond Cup Roma

Locul 5

Diamond Cup Madrid

Locul 4

Diamond Cup Serbia

Locul 3

Emproclassic Pro Qualifier

Locul 1 & Locul 3

Camp de Espana

Locul 1 & Locul 2 x 2

Ben Weider Pro Qualifier

Locul 2 x 2 & Locul 4

Coș
Scroll to Top