Despre noi

Concept

PRIME SUPPLEMENTS este un concept nou, fresh pe piata care are ca misiune principala educarea, inspirarea si imbunatatirea performantei sportivilor.

Suplimentele sunt create pentru a sustine nevoia sportivilor pana la cel mai inalt nivel de performanta. Existenta diferitelor game de produse creaza un ambient perfect de achizitie atat pentru consumatorul de rand de sport si nutritie sanatoasa si adaptata cat si pentru cei mai performanti sportivi.

Misiune

Analizam cererea, analizam sportivii, analizam materiaprima de top, crestem calitatea si astfel reusim sa ajungem la misiunea noastra, cea de a crea un nou standard pe piata de suplimente , de a imbunatati performanta sportivilor de top, de a satisface fiecare nevoie a sportivilor din punct de vedere a micronutrientilor si de a impinge si promova atitudinea, mindsetul HARDCORE SPORTS NUTRITION.

Logo site

HARDCORE SPORTS NUTRITION

Impinsi si condusi de moto-ul Hardcore Sports Nutrition, formulele produselor, micro- si macronutrientii lor au fost gandite dupa multi ani de studiu si experienta din zona culturismului de performanta.

Hardcore Sports Nutrition nu este doar un moto care ne-a impins sa cream echilibrul perfect in produsele noastre, ci este un mindset care impinge orice individ sa isi depaseasca propria conditie prin devotament fata de obiectivul sau si sustinerea acestuia prin echilibrul nutritiv si sportiv.

Conceptul de calitate

Folosind furnizori de top din industria suplimentelor ne putem mandri cu asimilarea calitatii materiei prime. Certificarile cuprind atat atestari nationale cat si internationale precum TUV, IFS, HALAL, Cologne List for Athletes si multe altele.

Ne mandrim ca nu suntem calitativi doar din punct de vedere a tehnologiei de prelucrare si a materiei prime folosite ci si din punct de vedere a retetarelor folosite.

In colaborare cu Marius Chera , toate produsele noastre au fost adaptate pentru a facilita un mix complet si complex care deserveste culturistilor la cel mai inalt nivel. Astfel este redus considerabil consumul in exces de excipienti pentru a avea o formula complet asimilata, inainte  , in timpul  cat si dupa antrenament si pe toata durata zilei.

Marius Chera

Marius Chera a conceput firma PRIME SUPPLEMENTS in anul 2022 . In acest timp el este unul dintre cei mai cunosti antrenori de culturism din Romania, fiind primul antrenor roman care a reusit sa antreneze sportivi care au obtinut cardul PRO din cadrul organizatiei NPC.

Avand o experienta vasta in culturism acesta si-a folosit cunostintele pentru a optimiza produsele la rang de arta. Gama de produse recomandata culturistilor pe toata perioada pregatirii a fost asimilata in unicitatea produselor prezentate.

Mindsetul Hardcore Sports Nutrition sta la baza dezvoltarii companiei PRIME SUPPLEMENTS

Viziune

Credem in capacitatea Romanilor de a excela. Credem in capacitatea produselor noastre de a-i impinge pe sportivii nostri dincolo de limitele impuse. Credem ca impreuna vom reusi sa conturam Romania pe harta prin culturism.

O viziune , un plan, o echipa, o mentalitate . . . PRIME SUPPLEMENTS – HARDCORE SPORTS  NUTRITION
Coș
Scroll to Top