Clasic Phisique

Darius Cindea

Darius Cindea

Clasic Phisique

Despre mine

Am 23 ani si particip la categorie Men’s Physique. Sunt antrenor personal si sportiv de perfromanta , am finalizat studiile la facultatea de Educatie Fizica si Sport si am ales ramura de care sunt cel mai pasionat, aceasta fiind culturismul, unde activez din 2018 iar din 2021 am inceput sa concurez . Pot spune despre mine ca sunt perseverent si serios in ceea ce fac , de aceea am nevoie de ce e mai bun ca sa progresez si am putut alege PRIME SUPPLEMENTS, cu o gama varianta de produse cu ingrediente bine dozate bazate pe studii de specialitate . Produsul meu preferat este Pure Isolate. Acesta il folosesc imediat dupa antrenamentele intense pentru refacere musculara si sinteza proteica in parametrii optimi . De asemenea mai poate fi folosit pentru prepararea gustarilor si a meselor la care e nevoie de o pudra proteica de calitate .Pure Isolate este o proteina ultra filtrata cu absorbtie rapida si slaba in grasimi si carbohidrati, tocmai de aceea il folosesc imediat dupa antrnamentul meu. 
 
De asemenea, un alt produs preferat este EAA , pentru a mentine nivelul glicemic normal cand sunt supus la eforturi maxime si de anduranta si pentru a sta departe de catabolism. Recomand cu drag produsele PRIME SUPPLEMENTS , acestea reprezinta o alegere buna si de nevoie cand vine vorba de performanta si raport dozaj-ingredient.

Am inceput sa ma antrenez in 2018 pentru prima data, de atunci imi placea sa urmaresc alti baieti care concurau intr-un short de baie si expuneau un fizic perfect pentru plaja pe diferite scene in fata unui juriu si public larg. Atunci am stiut ca si eu vreau sa arat asa si m-am pus la treaba. Au urmat ani grei de munca, 6-7 antrenamente pe saptamana, 6-7 mese, mancare multa, apoi foame, antrenamente tot mai grele, totul calculat in fiecare zi, timpul tot mai putin si dorinta tot mai mare. 
 
Ajuns la primul concurs, Campionatul National de Cultursim si Fitness 2021, am participat la categoria Men ‘s Physique 178 cm, aici am reusit sa ma clasez pe primul loc din 9 baieti, unde am iesit campion national. 3 saptamani mai tarziu, am incercat un concurs mult mai greu, acesta fiind Pro Nutrition Grand Prix, am urcat pe scena cu peste 10 baieti bine pregatit, dar am reusit sa obtin bronzul si in acest concurs. Un an mai tarziu, am schimbat federatia si urma sa concurez pentru prima data in NPC, un concurs cu 16 sportivi in categoria de novice, toti baietii au venit bine pregatiti, am simtit ca este ceva diferit dar am fost foarte bucuros pentru ca am reusit sa aduc cea mai buna forma a mea de pana acum, in cadrul acestui concurs am reusit sa ma plasez pe locul 7

PALMARES

2021

Campionatul National de cultursim si fitness

Men ‘s physique 178 cm – Locul 1

2021

2021

Pro Nutrition Grand Prix

Locul 3

2021

2022

NPC

Novice – Locul 7

2022
Coș
Scroll to Top