Clasic Phisique

Cosmin Simina

Cosmin Simina

Clasic Phisique

Despre mine

Ma numesc Cosmin Simina si practic fitness-ul de 10 ani, cu o experienta de 5 ani in calitate de personal trainer. Mai precis din 2013, anul in care am decis sa fac o schimbare in viata mea. A fost cea mai buna alegere.
Ca urmare a experientei si rezultatelor obtinute in acesti ani, am ajuns sa antrenez sute de persoane, dintre care sportivi care au ajuns pe podium. In prezent activez ca personal trainer in Sibiu, oferind in acelasi timp si servicii de online coaching la nivel national si international.
 
Recomand clientilor mei, doar suplimentele pe care eu, personal le-am folosit si care m-au ajutat sa ating performanta la care ma aflu, acestea fiind din gama PRIME SUPPLEMENTS.
Te simti slabit si fara chef ? Iti recomand NITROX 3D de la PRIME SUPPLEMENTS. Un preworkout extrem de bun care iti da un impuls sa te mobilizezi.
Simti ca nu te recuperezi si nu cresti in masa musculara? Iti recomand PURE ISOLATE de la PRIME SUPPLEMENTS. O proteina delicioasa care este excelenta dupa antrenament sau combinata in multe retete slab calorice.

Pe primesupplements.ro o sa gasiti o gama variata de suplimente care o sa va ajute sa va atingeti obiectivele si eu va pot ajuta sa alegeti ce este mai bun pentru voi.

Am inceput sa concurez in anul 2020, parcurgand numeroase etape, care in final mi-au adus titlul de campion absolut la categoria Classic Physique la Valahia Warriors Championship.

PALMARES

2020

Pro Nutrition Grand Prix

Locul 2 Classic Bodybuilding

2020

2022

Olympia Eastern Europe Amateur

Locul 2 Novice Classic Physique

2022

2022

Valahia Warriors Championship

Campion Absolut Classic Physique

2022
Coș
Scroll to Top