CLASIC PHISIQUE

Aurelian Gluga

Aurelian Gluga

Clasic Phisique

Despre mine

Ma numesc Aurelian și am 24 de ani, iar categoria la care concurez este Classic Physique.

Mi-am descoperit pasiunea pentru fitness in urma cu 4 ani cu gandul de a face o schimbare cu corpul meu deoarece nu imi placea cum aratam.De atunci am inceput sa iubesc acest sport deoarece vedeam progres constant si ma simteam bine atat pe plan fizic cat si pe plan psihic.

In urma cu un an am decis ca vreau mai mult, asa ca am trecut la pasul urmator, acela de a urca pe scena.Cu ajutorul antrenorului meu, Marius Chera, am participat la primul concurs unde am obtinut locul 6 la categoria Classic Physique Seniori in cadrul Federatiei Romane de Culturism si Fitness.

In momentul de față consum suplimente de la PRIME SUPPLEMENTS pe perioada de masă musculară urmând sa încep o nouă pregatire alături de aceste suplimente.Produsul meu preferat este EAA , mai exact aminoacizi esentiali pe care îi consum în timpul antrenamentului pentru a preveni catabolismul și pentru a mă ajuta să finalizez antrenamentul la capacitate maximă.De asemenea, EAA ajută la repararea țesuturilor precum muschii, pielea sau organele. Recomand acest supliment cu încredere în special în perioada de definire musculară deoarece EAA va ajuta la mentinerea masei musculare pe tot parcursul acestui proces.

PALMARES

2023

Cupa Romaniei

Clasic Phisique – Locul IV

2023
Coș
Scroll to Top