Men's Physique

Andrei Diaconu

Andrei Diaconu

Men's Physique

Despre mine

Ma numesc Andrei Diaconu , am 25 de ani si locuiesc in Piatra Neamt.
Culturismul mi-a atras atentia inca de la varsta de 12 ani cand am intrat prima data intr-o sala de forta. Obisnuit fiind cu o disciplina riguroasa si activitatile sportive in urma practicarii luptelor greco-romane, culturismul mi s-a potrivit foarte bine si m-a ajutat sa imbunatatesc aspecte fizice si mentale la o varsta tanara. De aproximativ 5 ani, activitatea sportiva in sala de forta a devenit parte din mine. Am dedicat timp, energie si pasiune pentru a ma dezvolta in lumea culturismului. Mi-am dorit sa particip la concursuri pentru a avea aceasta experienta si pentru a valorifica munca si forma obtinuta, asa ca am participat in 2018 la Semtex GP, Pro Nutrition GP, Cupa Romaniei , Trofeul Steel Man , in 2021 la Cupa Romaniei si in 2022, la Cupa Federatiei.

In prezent antrenez tineri din Piatra Neamt, care isi doresc sa practice acest sport. Echipa #teamboyka este formata din tineri entuziasti, cel putin la fel de pasionati ca mine cel de la inceput de drum. Comunitatea creata ma ajuta atat pe mine, cat si pe fiecare in parte sa crestem si sa ne sustinem in acest parcurs.
Colaborarea cu Prime Supplements este o oportunitate de a promova produsele care contribuie la dezvoltarea unui culturist si de a incuraja consumil de suplimente premium pentru o dezvoltare durabila si sanatoasa. Combo-ul nelipsit de la orice antrenament este Nitrox si Combat , pe departe cele mai bune prework-out-uri de pe piata.

PALMARES

2022

Miss & Mister Mamaia

Locul 3 – Men’s Physique

2022

2022

Campionatul National

Locul 5 – Men’s Physique

2022

2023

Cupa Romaniei

Locul 2 – Classic Physique

2023

2023

Cupa Romaniei

Locul 2 – Bodybuilding 80kg

2023
Coș
Scroll to Top