BIKINI

Ana Maria Bugan

Ana Maria Bugan

BIKINI

Despre mine

Întreg parcursul meu sportiv a pornit de la dorința de a arăta bine. Fiind o fire ambițioasă și descoperind frumusețea unui stilul de viață sănătos, am transformat această dorință într-o pasiune care a fost și este în continuare ca un „medicament” atât pentru fizic, cât și pentru psihic.

În 2018 am pășit pentru prima dată într-o sală de fitness, loc în care m-am simtit ca acasă încă din prima clipă.

La început mă antrenam sigura, însă după 2 ani mi-am dat seama că îmi doresc să fac performanță în acest sport și început să colaborez cu un antrenor personal.

În 2021 am început pregătirea pentru primul concurs la care urma să particip, Valahia Warriors Championship. Deși a durat 7 luni, această pregătire m-a ajutat să mă clasez pe locul 3 și totodată, să îmi dau seama încă de la primii pași pe scenă cât de mult îmi place acest sport și ce sentiment puternic pot stârni acele câteva minute în care cei prezenți văd rezultatele tuturor eforturilor depuse.

Consider că disciplina, eforturile constante, pasiunea și dorința au contribuit la începutul unei cariere cu potențial, în care am ocazia să mă autodepășesc zi de zi.

Pe parcurs, mi-am dat seama că toate informațiile acumulate de-a-lungul timpului pot ajuta și alte persoane în a descoperi sau menține un stil de viață sănătos, motiv pentru care am decis să ofer servicii de personal training unei echipe de 10 fete, care pe parcurs, s-a mărit.

Ceea ce am înțeles în urma primului concurs, a fost faptul că activitatea mea de sportiv de performanță abia a început, motiv pentru care am început pregătirea pentru ediția din 2022 a aceluiași concurs internațional de culturism și fitness. De această dată m-am clasat pe locul 5, însă, cu un progres vizibil în ceea ce a privit condiția mea fizică și o concurență mult mai mare decât cea din anul precedent.

Începând cu anul curent sunt mândră să fac parte din echipa Team Cheraprotocol în cadrul căreia pregătirea este total diferită, antrenamentele sunt mult mai intense, gândite special pentru obiectivul meu, iar planul alimentar personalizat complex contribuie atât la performanța din timpul antrenamentelor, cât și la starea de bine per ansamblu.

Acestea fiind spuse, privesc cu optimism la viitorul meu în ceea ce privește performanța sportivă și nu numai. Totodată sunt recunoscătoare pentru profesionalismul, dedicarea și implicarea de care am aparte. Cred că, asocierea acestora cu câteva dintre caracteristicile care mă definesc (voința, disciplina și perseverența), voi ajunge să ating cea mai buna versiune a mea!

Cred cu tărie în motto-ul: „Hardwork and discipline never fails”, motiv pentru care, întregul meu stil de viață este ghidat de acesta.

PALMARES

În ceea ce privește palmaresul, până în acest moment am participat la două ediții ale concursului internațional de culturism și fitness, Valahia Warriors Championship, obținând următoarele titluri:

2021

Bikini Novice Class B

Locul 3

2021

2022

Bikini Novice Class A

Locul 5

2022
Coș
Scroll to Top