BODY BUILDING

Alex Rata

BODY BUILDING

Despre mine

Ma numesc Alex Rata si am 23 de ani. De mic copil am imbratisat sportul de performanta, practicand fotbalul. Practic culturismul de 8 ani, calcand prima data in sala de fitness la 16 ani. Ca orice adolescent, voiam sa arat bine, fiind slab, avand 62 kg. In scurt timp, acest sport a devenit un stil de viata, transformandu-ma in omul de astazi. Culturismul se rezuma la rabdare, seriozitate, sacrificii si foarte multa munca. In spatele meu am o intreaga echipa.
 
PRIME SUPPLEMENTS este unul dintre cei mai important pioni in evolutia mea ca sportiv, oferindu-mi cele mai calitative suplimente. Din shake-ul meu intra-workout, nu lipseste niciodata EAA-ul, ajutand-ma la recuperare si cresterea de masa musculara de calitate.
 
Cariera de sportiv la cel mai inalt nivel a luat nastere la inceputul anului 2020. Target-ul meu este sa ajung printre primii 5 atleti la Mr.Olympia. Am avut ocazia sa lucrez cu Milos Sarcev, unul dintre cei mai mari antrenori. In prezent colaborez cu Cal Raistrick (Calum). Splitul meu consta in 6 antrenamente pe saptamana. Dieta mea se rezuma la ciclizarea carbohidratilor.

PALMARES

2021

Juniori Arnold Uk

Classic Phisique – Locul 1

2021

2021

Seniori Arnold Uk

Classic Phisique – Locul 4

2021

2021

IFBB Pro Worldwide Festival Poland (seniori)

Classic Phisique – Locul 4

2021

2022

Olympia Amateur Rome Seniori

Bodybuilding – Locul 6

2022
Coș
Scroll to Top